Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Κόκε: «Δεν θέλω να προκαλέσω άλλον πόνο στον Άρη»

Αλλαγή στάσης έκανε ο Σέρχιο Κόκε και με μήνυμα που στέλνει μέσω Facebook βάζει στην άκρη την κόντρα του με τον Νίκο Αναστόπουλο ώστε να μην προκαλέσει άλλο πόνο στον σύλλογο, όπως αναφέρει. Κόκε: «Δεν θέλω να προκαλέσω άλλον πόνο στον Άρη»

«Γεια….. αν δεν απάντησα στον κ.Αναστόπουλο δεν είναι επειδή δεν ήθελα να προκαλέσω άλλο πόνο στον σύλλογο, επειδή στην τελική εμείς δεν είμαστε τίποτα εκτός από παίκτες που περνάν από την ομάδα, τον προπονητή, τον πρόεδρο, αλλά ο Άρης θα είναι πάντα ο Άρης και έτσι θα μείνει. Δεν είμαι ο κακός της υπόθεσης και δεν θα συνεχίσω αυτόν τον «πόλεμο» , ξέρω την αλήθεια για όλα και αυτό είναι αρκετό. Απλά εύχομαι τα καλύτερα στην αγάπη μου, τον Άρη χωρίς να έχει σημασία ποιος είναι πρόεδρος και ποιος προπονητής», έγραψε ο Ισπανός φορ στο Facebook. 

Την Πέμπτη ο προπονητής των «κίτρινων» ήταν αιχμηρός σε συνέντευξή στον «Arena» με αφορμή τις διαφωνίες που έχουν οι δυο τους: «Όταν εργάζομαι σε μια ομάδα προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας,του προέδρου, των συνεργατών. Όποιος προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, θα παίρνει απαντήσεις. Για τον Κόκε, δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Ο Άρης πληρώνει κάποιον γι’ αυτό που είναι σήμερα, όχι για κάτι που ήταν κάποτε».Πατηστε και εδω για ακομη περισσοτερες πληροφορίες sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου