Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Αποσύρει το ενδιαφέρον για Ταυλαρίδη ο Άρης

Δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση της μετακίνησης του Στάθη Ταυλαρίδη στον Άρη, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον έμπειρο αμυντικό. Αποσύρει το ενδιαφέρον για Ταυλαρίδη ο Άρης

Τίτλους τέλους στο «σίριαλ» Ταυλαρίδη έβαλε ο Άρης, ο οποίος απέσυρε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του 36χρονου στόπερ. 

Οι Θεσσαλονικείς επιθυμούσαν διακαώς να εντάξουν τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό στο ρόστερ τους, θεωρώντας ότι θα προσφέρει την απαραίτητη εμπειρία στην ομάδα και την προσπάθειά της για άνοδο στη Super League.

«Αγκάθι» στην όλη υπόθεση ήταν το γεγονός ότι ο Σερραίος αμυντικός δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και ο Άρης δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσει με μεταγραφή, παρά μόνο ως ελεύθερο, σενάριο που μοιάζει προς το παρόν απίθανο.

Το γεγονός αυτό, οδήγησε τους ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση στη θέση του κεντρικού αμυντικού, αποσύροντας οριστικά το ενδιαφέρον τους για τον Ταυλαρίδη.Για περισσοτερες πληροφορίες πατήστε εδω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου