Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Η πιθανή ενδεκάδα του Αναστό

Αυτοί ξεχωρίζουν στον Άρη!  1 Διούδης: Με το «καλημέρα» της επιστροφής του έδειξε ότι ωρίμασε συγκριτικά με την πρώτη του θητεία στον Αρη και έχει όλα τα προσόντα για να ηγηθεί –από τη θέση του- την προσπάθεια της ομάδας. Εντυπωσίασε με την απόδοσή του στις προπονήσεις αποδεικνύοντας επί του πρακτέου γιατί η μεταγραφή έκανε τόσο θόρυβο.
2 Μπούρμπος: Η εμπειρία του φαίνεται και μετράει. Οσο ήρεμος είναι σαν χαρακτήρας, άλλο τόσο ένταση και δύναμη βγάζει στο παιχνίδι του. Βέβαια σαν μπακ και με βάση την επιθετική φιλοσοφία του «Αναστό» θα χρειαστούν περισσότερες επελάσεις μέσα στη χρονιά.
3 Ρόβας: Σταθερός σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, σε υψηλό επίπεδο με την μαχητικότητα και το πάθος να είναι το σημείο αναφοράς. Ελλείψει άλλου στόπερ, ο Καρδιτσιώτης κάλυψε το κενό –προπονήσεις και φιλικά- και τα πήγε εξίσου καλά όσο στη φυσική του θέση, στα χαφ. Εάν χρειαστεί και μέσα στη σεζόν, πάντως, θα μπορέσει να ανταποκριθεί ως έναν βαθμό, αφού άλλωστε και στην ΑΕΚ είχε αγωνιστεί σε κάποια ματς στόπερ.
4 Ιντζίδης: Ο μοναδικός «καθαρός» κεντρικός αμυντικός του ρόστερ στο Καρπενήσι. Βελτιωμένος σε κάποια σημεία του παιχνιδιού του, αλλά είναι βέβαιο ότι όταν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα θα χρειαστεί δίπλα του έναν έμπειρο στόπερ που θα εμπνέει σιγουριά και στον ίδιο.
5 Τσουμάνης: Μπορεί ο Αρης να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ, αλλά ο Τσουμάνης είναι αυτός που κερδίζει έδαφος για μία θέση στην ενδεκάδα. Με εμπειρία και γνώση των απαιτήσεων της κατηγορίας, αλλά και αρκετά βελτιωμένος στην προετοιμασία. Με τον Αχαρναϊκό δοκιμάστηκε και για ένα 10λεπτο στα χαφ.
6 Αντρέου: Το μεγάλο κέρδος έως τώρα. Είναι ξεκάθαρο πως ο Αναστόπουλος τον υπολογίζει γα κόφτη και εκεί τον έβαλε στα φιλικά, αλλά και στις περισσότερες ασκήσεις τακτικής (ή χαφ μαζί με τον Παυλίδη). Ο Ισπανός ήταν αυτός που ξεχώρισε –από τους νέους- για τη σταθερότητα του, την ηρεμία στο παιχνίδι του και ήταν ο μόνος που με τον Αχαρναϊκό έβγαλε 2-3 σωστές πάσες.
7 Νέτο: Από τα κέρδη της προετοιμασίας. Παρά την ηλικία του (35) ο βραζιλιάνος ξεχώρισε για τις επιδόσεις του στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, την αντοχή και τα τρεξίματα που βγάζει. Φέτος, θα τον δούμε σε νέο ρόλο, στα χαφ, αφού εκεί τον χρησιμοποίησε μόνο ο «Αναστό» κι αυτό γιατί έχει την τεχνική να μοιράζει παιχνίδι και να βοηθάει στην ανάπτυξη, αλλά και ανασταλτικά.
8 Παυλίδης: Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και δείχνει έτοιμος για την επιστροφή του. Κάθε μέρα και καλύτερος γίνεται ο 25χρονος μέσος που προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά του, μετά την περσινή δύσκολη χρονιά. Με καλές επιδόσεις μάλιστα στο σκοράρισμα, είναι από τους μέσους που πατάνε περιοχή και απειλούν, κάτι που θέλει ο προπονητής. Στη θέση του χρησιμοποιήθηκε αρκετά και ο Ανάκογλου, που επίσης θα δώσει πολλές λύσεις.
9 Ντούνης: Σταθερή αξία και αν του… βγουν οι εκλάμψεις που έχει, τότε μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του. Χρησιμοποιήθηκε και στις δύο πλευρές της επίθεσης. Εχει την εντολή να φτιάχνει παιχνίδι από τις πτέρυγες και να γεμίζει στην αντίπαλη περιοχή. Κάτι που έκανε εξαιρετικά και πέρυσι.
10 Τάτος: Κάθε μέρα και καλύτερος. Ο Αρης φέτος περιμένει πολλά από τον αρχηγό του, ο οποίος γνωρίζει τις προσδοκίες που υπάρχουν, αλλά και το γεγονός ότι φέτος θα χρειαστεί περισσότερη συμμετοχή από τον ίδιο. Είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει, πίσω από τον επιθετικό, σερβίροντας αλλά και σκοράροντας αφού πατάει αρκετά περιοχή.
11 Ιλιτς: Αποτελεί ερωτηματικό, όταν μπει και ο Μιλούνοβιτς, το πως ο «Αναστό» θα τους χωρέσει όλους στην επίθεση. Ο Σέρβος δοκιμάστηκε δεξιά, περιφερειακός επιθετικός και φορ. Η εμπειρία του, η άριστη τεχνική που έχει και η ευστοχία όταν βρει χώρο είναι στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Με τον Αχαρναϊκό, αλλά και χθες, πάντως, βασικός στην κορυφή ξεκίνησε ο Καπνίδης, που επίσης φέτος θα κληθεί να σηκώσει βάρος.ΠΑρακατω αναφερονται οι υπολοιποι ποδοσφαιριστεσΑθλητικά νεα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου